Gå direkt till innehåll
Foto: Filippa Lindau
Foto: Filippa Lindau

Pressmeddelande -

​Sommartorsdagarna® anställer backstagereporter

Vi upprepar föregående års succéer och rekryterar för fjärde året i rad en backstagereporter för Sommartorsdagarna®. Vi söker efter en person som kommer att ansvara för evenemangets sociala mediekanaler under sommaren 2018.

Ansökningsperioden startar idag 4 maj via sommartorsdagarna.se. De sökande bes där att skriva ett fiktivt inlägg till facebook för en specifik sommartorsdag och lämna länkar till sina sociala mediekonton.

Den 20 maj går ansökningstiden ut och därefter kommer några väljas ut för en intervju.

- Vår backstagereporter får följa Sommartorsdagarna® på nära håll och vara publikens öga och öra backstage. Uppdraget innebär ansvar för att uppdatera Sommartorsdagarnas® sociala mediekanaler facebook, instagram, twitter och snapchat med allt ifrån kortare filmer till bilder samt att skriva kortare inlägg och svara på frågor som kommer in via våra sociala medier. Vi letar efter en person som är ansvarsfull, självständig och som med glimten i ögat kan uppdatera Sommartorsdagarnas® besökare om vad som händer under kvällen, både framför och bakom scenen och ifrån alla de olika aktiviteter som äger rum under en Sommartorsdag, säger Lisa Statham, ansvarig arrangör Sommartorsdagarna®.

- Ett fantastiskt kul sommarjobb som också skapar goda meriter för den som har för avsikt att jobba med kommunikation i sociala medier i framtiden. Våra tidigare backstagereportrar vittnar om att de haft fantastiskt roliga upplevelser och fått med sig många erfarenheter och kul minnen. Samtliga har tagit sig an uppgiften med stor glädje och intensitet, säger Anders Kihl, digital marknadsförare Borås TME.

Uppdraget ska ses som ett extrajobb med möjlighet att få se Sommartorsdagarna® ”behind the scenes”. Personen som anställs förväntas vara på plats varje torsdag mellan 17.00-22.00 och ersätts med 1.000 kr/kväll.

Mer information:
Lisa Statham, ansvarig arrangör Sommartorsdagarna®, Borås City, 0706-49 88 02
Anders Kihl, marknadsförare digitala medier, Borås TME, 0734-32 75 00

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterade nyheter