Gå direkt till innehåll
 Rock'n'roll med Brolle på Sommartorsdagarna® - 12 juli

Pressmeddelande -

Rock'n'roll med Brolle på Sommartorsdagarna® - 12 juli

Mitt i juli är det dags för vår tredje Sommartorsdag för i år och artisten kommer definitivt att höja värmen på torget. Rocknroll:en kommer tillbaka Borås tillsammans med Brolle och hans band Million Dollar Quartet. Brolle kommer att bjuda på massor av rock´n´roll i ett högt tempo, alltihop sett utifrån hans personliga perspektiv.

P4 Sjuhärad möter lokala artister
Under fyra av Sommartorsdagarna® 2018 möter P4 Sjuhärad några av traktens mest intressanta och lovande artister på scenen på Stora Torget. Det bjuds på livemusik och samtal om livet som musiker, om drivkrafter, förebilder och tankar om framtiden. Intervjuar gör Sara Nygren. P4 Möter ser du torsdagarna 12, 19, 26 juli och 2 augusti kl. 20.00. Mer information om vilka artister som kommer att gästa P4 på scen kommer i slutet av april.

Sommartorsdagarnas innehåll:
18.00 Barnunderhållning – program släpps 17 maj
19.00 Lokalt förband - program släpps 3 maj
20.00 P4 Sjuhärad möter lokala artister
21.00 Huvudartist: Brolle
21.00 Dansband - program släpps 12 april

Vi har skapat en spotifylista där du kan lyssna till de 2 mest populära låtarna för varje artist, den fylls på efterhand som respektive artist har releasats, lyssna på alla artister här.

Arrangör
Det är staden och näringslivet som gemensam bjuder på Sommartorsdagarna® i Borås. Sommartorsdagarna® startades 1989 och har sedan dess arrangerats av centrumbolaget Borås City. Sedan 2010 är det kommunala destinationsbolaget Borås TME medfinansiärer.

Mer information:
- Lisa Statham, cityledare/ansvarig arrangör, Borås City, 0706-49 88 02
Helena Alcenius, vd Borås TME, 0705-41 54 44

Brolle
Brolle har det senaste året haft en makalös succé med sin föreställning ELVIS, CASH, THE KILLER & ME på Göta Lejon i Stockholm. Föreställningen, som hade premiär i början av september 2017 fick strålande recensioner och har vid det här laget setts av mer än 45.000 personer och är förlängd till början av mars 2018. Det är inte första gången Brolle står på en musicalscen, för snart 10 år sedan sålde han också slut Göta Lejon, då med supersuccén ”The Buddy Holly Musical”.

Men Brolle gör mycket annat.; han har blivit grammis-nominerad, framträtt i Diggiloo och Melodifestivalen och alla andra tänkbara tv-program, och till med blivit utnämnd till ”Årets Norrbottning”. Brolle startade också 2012 upp sitt alldeles egna turnéprojekt; ”Rock´n´Roll On Tour”, en turné uteslutande i folkparker runtomkring i Norrland. Succén spred sig som en löpeld och Brolle har sen dess genomfört klassiska folkparkskvällar med coverband, show, pilkastning etc. över hela Sverige. Kvällarna har hyllats av publik likaväl som media.

Men nu är det Sommartorsdag i Borås som gäller. Brolle kommer att bjuda på massor av rock´n´roll i ett högt tempo, alltihop sett utifrån hans personliga perspektiv.

Jag ser verkligen fram emot det här gigget, säger Brolle. Det är bra många år sedan jag spelat i Borås, trots att jag har fått många förfrågningar från fans den senaste tiden.

Brolle har med sig sitt eget, vid det här laget smått legendariska band Million Dollar Quartet.

Intervjuer + foto Brolle
kontakta PJ Jägerhult, +46 708 153 253, pj@pjp.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Relaterade nyheter