Gå direkt till innehåll
Finaldags på Sommartorsdagarna®, då laddar vi för en rejäl show på torget.

Pressmeddelande -

Finaldags på Sommartorsdagarna®, då laddar vi för en rejäl show på torget.

Vi kommer att bjudas på en hyllning av bandet Queen och dess sångare Freddie Mercury. Bakom produktionen står Erik Rynefors och på scenen regerar Johan Boding, alias "King of Queen", uppbackad av Night of Queen Band & Choir. Detta blir en kväll där vi alla kan sjunga med och inte kommer att kunna stå still, en kväll då vi får återuppleva tonerna av ett av världens genom tiderna största rockband i en för kvällen unik hyllningsshow.

Sommartorsdagarnas innehåll:
18.00 Barnunderhållning – program släpps 17 maj
19.00 Lokalt förband – program släpps 3 maj
20.00 Ny programpunkt
21.00 Huvudartist: Johan Boding - Night of Queen Band & Choir
21.00 Dansband - program släpps 12 april

Vi har skapat en spotifylista där du kan lyssna till de 2 mest populära låtarna för varje artist, den fylls på efterhand som respektive artist har releasats, lyssna på alla artister här.

Arrangör
Det är staden och näringslivet som gemensam bjuder på Sommartorsdagarna® i Borås. Sommartorsdagarna® startades 1989 och har sedan dess arrangerats av centrumbolaget Borås City. Sedan 2010 är det kommunala destinationsbolaget Borås TME medfinansiärer.

Mer information:
Lisa Statham, cityledare/ansvarig arrangör, Borås City, 0706-49 88 02
Helena Alcenius, vd Borås TME, 0705-41 54 44

Johan Boding - Night of Queen Band & Choir
Sedan starten 2008 är målet för Night of Queen att hylla Freddie & Queen genom "Sound-alike" och att allt framförs live. Bakom produktionen står Erik Rynefors och på scenen regerar Johan Boding, alias "King of Queen", uppbackad av Night of Queen Band & Choir.

Under 2016-2017 spelades "Freddie 70 Years", hyllningen till Queen & Freddie, 50 gånger med översvallande respons. Mottagandet från publiken kan bara sammanfattas med två ord - TOTAL SUCCÉ!

I väntan på uppföljaren - "Freddie Forever" så bjuds publiken som gästar Sommartorsdagarna® i Borås den 9 aug på en för kvällen unik show med Johan Boding och Night of Queen & Choir.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Relaterade nyheter