Gå direkt till innehåll
No Limit Street Art Borås – fler guidade visningar

Pressmeddelande -

No Limit Street Art Borås – fler guidade visningar

Intresset för No Limit har varit mycket stort och av den anledningen fortsätter de guidade visningarna fram till slutet av oktober.

Fram till och med oktober månads slut, erbjuds två guidade visningar varje lördag med start från Textile Fashion Center, kl. 11 och kl. 15. Guidningarna hålls på svenska, är kostnadsfria och kräver ingen föranmälan.

- Vi är helt överväldigade över intresset och det genomslag som No Limit fått. De guidade visningarna som genomfördes under tre dagar lockade massor av människor och att nu kunna erbjuda fler människor möjligheten att få en fördjupad inblick i verken känns väldigt bra, meddelar projektledare Stina Hallhagen.

Verken kommer också att förses med fasadskyltar som anger konstnärens namn samt karthänvisning och länk till webbplatsen nolimitboras.com

En ny, förbättrad och uppdaterad karta, som inkluderar Isaac Cordals små skulpturer samt verken av de konstnärer som kompletterade No Limit, kommer att finnas tillgänglig i receptionen på Textile Fashion Center samt på Borås Turistbyrå och går redan idag att ladda ner och skriva ut från nolimitboras.com

No Limit Street Art har fått ett stort genomslag även internationellt och flera av världens ledande webbplatser, bloggar och magasin som skriver om graffiti och street art har lyft No Limit, publicerat bilder och artiklar.

- Spridningseffekten av No Limit och konstnärernas verk i sociala medier är numera helt ogreppbar. Till en början försökte vi mäta och samla all spridning, men nu kan vi bara glatt konstatera att bilder på verken i Borås fått hundratusentals likes och tiotusentals delningar, bara på facebook, fortsätter Stina Hallhagen.

Bokningar av guidade visningar för större grupper (även på andra språk) kan göras mot en avgift genom Borås Turistbyrå, 033-35 70 90, tourist@boras.com

Mer information:
Helena Alcenius, VD BoråsBorås AB, 070-541 54 44

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Relaterade nyheter

Borås TME

Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

Borås TME
Österlånggatan 17
503 31 Borås