Gå direkt till innehåll
Markus Krunegård - Sommartorsdagarna® 2019 – 25 juli

Pressmeddelande -

Markus Krunegård - Sommartorsdagarna® 2019 – 25 juli

Den femte sommartorsdagen i slutet av juli kommer vi att få möta Markus Krunegård! Markus har skapat, skrivit musik till och turnerat med 4 olika grupper: Laakso, Hets, Serenades och BC Unidos – utöver sitt soloprojektet i eget namn som också är det som har lett till störst framgångar. Markus har, med 16 album på 15 år i fem olika projekt, länge räknats till en av landets allra mest produktiva artister. Äntligen får vi se honom på Sommartorsdagsscenen, en varm sommardag mitt i juli!

P4 Sjuhärad möter lokala artister
Under fyra av Sommartorsdagarna® 2019 möter P4 Sjuhärad några av traktens mest intressanta och lovande artister på scenen på Stora Torget. Det bjuds på livemusik och samtal om livet som musiker, om drivkrafter, förebilder och tankar om framtiden. Intervjuar gör Sara Nygren. P4 Möter ser du torsdagarna 11, 18, 25 juli och 1 augusti kl. 20.00.

Sommartorsdagarnas innehåll:
18.00 Barnunderhållning – program släpps 16 maj
19.00 Lokalt förband - program släpps 3 maj
20.00 P4 Sjuhärad möter lokala artister, program släpps i vår
21.00 Huvudartist: Markus Krunegård
21.00 Dansband - program släpps 18 april

Vi har skapat en spotifylista där du kan lyssna till de 2 mest populära låtarna för varje artist, den fylls på efterhand som respektive artist har releasats, lyssna på alla artister här.

Arrangör
Det är staden och näringslivet som gemensam bjuder på Sommartorsdagarna® i Borås. Sommartorsdagarna® startades 1989 och har sedan dess arrangerats av centrumbolaget Borås City. Sedan 2010 är det kommunala destinationsbolaget Borås TME medfinansiärer.

Mer information:
Lisa Statham, cityledare/ansvarig arrangör, Borås City, 0706-49 88 02
Helena Alcenius, vd Borås TME, 0705-41 54 44

Mer om huvudartisterna - Sommartorsdagarna® 25 juli 2019
Markus Krunegård
Förra året kom det första, nya materialet från Markus Krunegård på flera år. Sedan albumet ”I huvet på n idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot” släpptes i september har Markus bevisat att han är en levande legend inom svensk musik och att han hör hemma på scenen. Det blev en näst intill utsåld höstturné med flera extradatum och, som kronan på verket, även en Grammisnominering för Årets Textförfattare.

I sommar är Markus Krunegård tillbaka med ny energi när det är dags att ta det nya albumet på sommarturné.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterade nyheter