Gå direkt till innehåll


Kulstötningsfinal på Stora Torget i Borås

Pressmeddelande -Kulstötningsfinal på Stora Torget i Borås

Friidrotts-SM kommer att starta med kulfinal torsdagen den 29 augusti kl 15.00 på Stora Torget i Borås. Både damer och herrar kommer att tävla under kvällen. Publiken kommer att kunna följa tävlingen från den mobila läktaren på torget.

Publik och besökare kommer under dagen få prova på att stöta kula. Förutom kulstötningsfinal kommer det även att finnas en catwalk för sportmode under kvällen. 

– Vi hoppas att boråsarna kommer till Stora Torget och hejar fram våra svenska kulstötare. Jag ser framemot en spännande kväll och en folkfest, säger Roland Oscarsson, tävlingsansvarig. 

Under kvällen kommer också Friidrotts-SM:s maskot - Leo Lejon, som till vardags bor i Borås Djurpark, ha gömt biljetter till helgens tävlingar. De personer som hittar biljetterna först vinner fribiljetter och därmed inträde till helgens alla tävlingar på Ryavallen.– Vi ser framemot en fantastisk friidrottskväll mitt i centrala Borås och förhoppningsvis många besökare och nyfikna boråsare, säger Kristine Josephsson SM-general. 

Arenaområdet på nyrenoverade Ryavallen som utöver tävlingarna också erbjuder ett barnaktivitetsområdet öppnar fredagen den 30 augusti och stänger den 1 september, när tävlingen är avslutad. Entrébiljetten gäller från den 30 augusti till 1 september. 

Biljetter till SM i Friidrott i Borås säljs på ticnet.se och på Borås Turistbyrå, 033-35 70 90, Sven Ericsonsplatsen 3, Borås. Kontaktpersoner

Kristine Josephsson, SM-general, 0735-29 63 56
Roland Oscarsson, tävlingsansvarig
, 0513-121 89 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Relaterade nyheter