Gå direkt till innehåll
Friidrotts-SM 2013 Borås satsar stort på idrottsföreningar

Pressmeddelande -

Friidrotts-SM 2013 Borås satsar stort på idrottsföreningar

I dag, fredag den 15 mars, släpps föreningsbiljetterna till Friidrotts-SM Borås 2013. Arrangörerna  IK Ymer satsar stort på föreningarna dels genom ett rabatterat biljettpris och dels genom att erbjuda upplevelser utöver SM-tävlingarna.

- Friidrotts-SM i Borås skall vara mer än en tävling, det skall vara en upplevelse för hela familjen. Vi erbjuder aktiviteter både på och utanför arenan och samarbetar bland annat med Borås Djurpark, Stadsparksbadet och Navet Science Center, berättar Kristine Josephsson SM-general Friidrotts-SM Borås 2013.

Det är bland annat via paketerbjudanden som arrangörerna skall locka idrottsföreningar och då i synnerhet friidrottsföreningar utanför Borås till Ryavallen, framförallt i områdena Göteborg, Jönköping och Växjö.

- Det är första gången som vi inför ett evenemang paketerar Borås på detta sätt. Föreningspaketen bygger på vårt populära Skolresepaket – utöver bra pris på SM-biljetten kan föreningarna också lägga till alltifrån boende till besök på Borås Djurpark och måltider under sin vistelse. Allt förbokas via Borås Turistbyrå, säger Frida Nilsson projektledare BoråsBorås AB. 

Aktiviteter och event både på och utanför arenan kommer att presenteras periodvis allteftersom mästerskapet närmar sig. Allt som händer under helgen kommer att presenteras på Friidrotts-SM 2013 eventkarta. Evenemangets maskot är också utsedd. Det blir Lejonet Leo, Borås Djurparks egna maskot, som gästspelar för Friidrotts-SM 2013. 

Föreningspaketen och föreningsbiljetter till Friidrotts-SM säljs på Borås Turistbyrå, 033-35 70 90, Sven Eriksonsplatsen 3. Läs mer om paketerbjudandena på friidrottssm2013.se.

Övriga biljetterna säljs på ticnet.se och Borås Turistbyrå.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Kristine Josephsson, SM general, 0735-29 63 56
Frida Nilsson, projektledare BoråsBorås AB, 033-35 82 82

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Relaterade nyheter