Gå direkt till innehåll
Program- och biljettsläpp Friidrotts-SM 2013 i Borås

Pressmeddelande -

Program- och biljettsläpp Friidrotts-SM 2013 i Borås

I dag, fredag 8 mars kl 08:00, släpps både dagsprogrammet och biljetterna för Friidrotts-SM 2013 i Borås. Mästerskapet går av stapeln den 29 augusti-1 september på den nyrenoverade friidrottsarenan Ryavallen. Programmet har anpassats så att de svenska stjärnorna skall kunna deltaga och hinna hem från Diamond League i Zürich som pågår dagarna innan SM:et.

- Vi är nöjda med det dagsprogram som Svenska Friidrottsförbundet presenterat. Upplägget bygger dels på att skapa ett intressant och underhållande program men också på att möjliggöra det för våra stjärnor att hinna hem från tävlingar utomlands. De framgångar som skördats den senaste tiden med 90-talisternas genombrott och fina resultat från Michel Tornéus, Moa Hjelmer, Ebba Jungmark med flera banar verkligen vägen för ett riktigt intressant Friidrotts-SM i Borås, säger Kristine Josephsson SM general Friidrotts-SM 2013. 

Några av höjdpunkterna för SM-helgen förväntas bli Abeba Aregawi 1 500 meters final under lördagen. Höjdfinalen och kampen mellan Emma Green Tregaro och Ebba Jungmark söndag. Moa Hjelmer i finalen 400 meter på lördagen. Nya stjärnskottet Irene Ekelund tävlar mot Moa Hjelmer på 200 m under söndagen - kan de pressa varandra till ytterligare framgångar och nya svenska rekord? Och inte minst Michel Tornéus i längdfinalen på söndagen.

- Friidrotts-SM i Borås kommer att bli ett evenemang för hela familjen med event både på och utanför arenan. Vi arbetar mycket med att skapa en helhetsupplevelse och presentera Borås på ett attraktivt sätt för alla besökare och deltagare. De svenska framgångarna inom friidrotten banar verkligen väg för ett fantastiskt SM i Borås, säger Frida Nilsson, projektledare BoråsBorås AB. 

Biljetterna säljsticnet.se och Borås Turistbyrå, 033-35 70 90, Sven Eriksonsplatsen 3.
- Vuxen: 150 kr/dag
- Barn: 90 kr/dag (upp till 15 år, 0-5 år gratis)
- Familjebiljett: 400 kr/dag (två vuxna, två barn)

Mer information om biljetter se ticnet.se

För ytterligare information vänligen kontakta:
Kristine Josephsson, SM general, 0735-29 63 56  
Frida Nilsson, projektledare BoråsBorås AB, 033-35 82 82

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Relaterade nyheter