Gå direkt till innehåll
Vi flyttar ut och blir besöksservice

Pressmeddelande -

Vi flyttar ut och blir besöksservice

Den 30 mars stänger vi den traditionella turistbyrån, i den form man känner den idag. I stället blir vi besöksservice och flyttar fram och ut våra positioner för att möta besökare till staden på ett mer modernt och effektivt sätt.

Personlig biljettförsäljning, över disk, finner man sedan början av januari i Kulturhuset. Öppet alla veckans dagar, generösare öppettider och mer tillgängligt på många sätt. Vi hälsar alla välkomna till våra vänner på Kulturförvaltningen.

- Under våren utvecklar vi vår närvaro och tillgänglighet för att fortsatt ge boråsare, turister och andra besökare bästa tänkbara service. Vi utvecklar våra Infopoints på välbesökta platser i Borås och förser flera av dem med digitala touchskärmar för information. Tillsammans med staden arbetar vi med nya, moderna infartsskyltar som kommer att kompletteras med digitala informationstavlor på stadens gator och torg. Vi utökar och stärker vårt innehåll i digitala kanaler, på vår webb boras.com, på facebookinstagram och andra sociala kanaler. Dessutom kan besökare chatta med oss via vår webb eller direkt via facebook messenger, säger Helena Alcenius, VD Borås TME.

Lördagen den 30 mars erbjuder vi en tipspromenad genom stadskärnan. Start vid turistbyrån och avslut i Kulturhusets biljettkassa, där besöksservice finns på plats, tar emot tipskupongen och pratar Borås.

- Promenaden blir en symbolhandling. Vi kommer att arbeta mer fysiskt uppsökande med mobil besöksservice på evenemang och eller platser där det är mycket gäster, det kan vara alltifrån fasta besöksmål, till en konsert eller ett hotell. Vi ser hela arbetet som en självklar utveckling, snarare än en avveckling, fortsätter Alcenius.

Givetvis når du oss även fortsättningsvis på 033-35 70 90 eller tourist@boras.com om du föredrar telefon eller e-post.

Varmt välkommen att möta oss genom framtidens besöksservice.

Mer information
Helena Ransjö Alcenius, VD Borås TME, 070-541 54 44

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterade nyheter