Gå direkt till innehåll
Vatten, Avlopp, Kretslopp VAK till Borås 2015

Pressmeddelande -

Vatten, Avlopp, Kretslopp VAK till Borås 2015

Den 19-21 mars 2015 arrangeras VAK i Borås. VAK står för Vatten, Avlopp, Kretslopp och är en årlig mötesplats för alla som arbetar med avlopp, VA-planering och dagvatten. Arrangemanget förväntas locka ca 350 personer som i Borås kommer att ha temat ”Lokala och centrala lösningar”.
Mötesplatsen blir Åhaga där det kommer att sjuda av seminarier, utställningar och middag.

Lördagen den 21 mars är utställningen öppen för allmänheten och kallas vattenlördag. Här kan alla som vill ta del av tips och idéer kring sina vatten- avlopps och kretsloppsfrågor.

Vatten Avlopp Kretslopp arrangeras av VA-guiden AB tillsammans med Borås Stad och Borås Energi och Miljö. ”Vi är stolta att få samla VA- branschen här i Borås och att vi tillsammans kan öka fokus på Kretsloppsfrågorna säger Jonas Holmberg kommunikationschef på Borås Energi och Miljö, medarrangör av VAK i Borås 2015

- Vi ser fram emot att välkomna ännu ett möte till Borås som ligger i linje med Borås värderingar gällande miljö och hållbar utveckling. Förutom effekten dessa möten ger till vår kommun och näringsliv kommer kunskapen denna gång också allmänheten till gagn, säger Anna Lilja, på Borås Convention Bureau.

Vatten Avlopp Kretslopp är den årliga mötesplatsen för alla som arbetar med små avlopp, VA-planering och dagvatten. Varje år deltar flera hundra tjänstemän, konsulter och branschexperter för att knyta kontakter, få inspiration och inhämta de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering.

För mer information
Anna Lilja, Borås Convention Bureau, 0734-15 36 58
Jonas Holmberg, Borås Energi och Miljö, 070-852 70 14

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Anna Lilja

Anna Lilja

Projektledare Borås Convention Bureau 0734-32 75 06