Gå direkt till innehåll
Foto: Sari Tiainen
Foto: Sari Tiainen

Pressmeddelande -

​Tight och centrumnära bansträckning på årets Kretslopp

Ny bansträckning med ”milen i centrum” är en av flera nyheter kring Kretsloppet när anmälan öppnas idag den 15 mars.

- Efter varje lopp gör vi en djuplodande utvärdering, bl a genom enkätfrågor till våra deltagare. Vi får närmare 2.000 svar varje år och det är en oerhört viktig input för att förändra och utveckla i linje med vad som efterfrågas, säger Tommy Andersson, projektledare och tävlngsansvarig för Kretsloppet i Borås.

- Vi har hörsammat våra löpare och går tillbaka till att fokusera på det vi är bäst på, milen. Utifrån det har vi gjort en ännu tightare och mer centrumnära bansträckning för att förstärka upplevelsen för såväl löpare som publik. Den nya milsträckningen återspeglas också i de kortare sträckorna såväl som för gång och stavgång som ökat i popularitet för varje år, fortsätter Tommy.

Ny webbplats ska inspirera, förenkla och förtydliga för deltagaren
I samband med att anmälan öppnas lanseras också helt nya kretsloppetiboras.se på en modern plattform med utökade möjligheter för betalning och rabatter.

- Vi har gått igenom allt innehåll från grunden. Med åren blir man lätt informationstung och bara bygger på. Nu släpper vi en omarbetad webb som vi hoppas ska vara både mer tilltalande och mer informativ samtidigt som den erbjuder flexibla lösningar för anmälan. Vi har kompletterat betalmöjligheterna med Swish och erbjuder nu ungdoms- och familjerabatter, alltihop utifrån tydliga önskningar som framkommit i våra enkätutvärderingar, berättar Tommy.

Mer information:
Tommy Andersson, projektledare och tävlingsansvarig Kretsloppet i Borås 070-823 04 20

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Marita Curran

Marita Curran

Projektledare 0734-32 75 04

Relaterat material