Gå direkt till innehåll
Team Borås kraftsamlar för evenemangsåret 2017

Pressmeddelande -

Team Borås kraftsamlar för evenemangsåret 2017

I januari 2014 lanserades Team Borås som ett koncept för att locka volontärer till större evenemang i Borås. Sedan dess har mängder av duktiga och engagerade människor, unga som gamla, gjort fantastiska insatser under bland annat SM-veckan, O-Ringen och street art-festivalen No Limit.

- Under 2017 arrangeras återigen flera stora evenemang i Borås och vi intensifierar nu arbetet kring Team Borås igen. Borås Pride i mitten av juni, SM-veckan i månadsskiftet juni-juli och No Limit i september är några av de evenemang under året som kommer kräva stora ideella insatser, säger Erica Burman, projektledare för Team Borås.

En nytt verktyg, som används av flera större evenemangsarrangörer i Sverige och Norden ska underlätta arbetet.

- Vi har valt plattformen utifrån att många stora arrangörer nyttjar den och att den erbjuder en bred funktionalitet. Kommunikationen med volontärerna, schemaläggning, onlineutbildningar m m kan hanteras direkt i plattformen vilket underlättar och effektiviserar de administrativa bitarna enormt mycket, fortsätter Erica.

Att vara volontär genom Team Borås innebär att man för stadens räkning ställer upp ideellt för att ge gäster och evenemangsbesökare ett gott värdskap. I gengäld får man en nära upplevelse av evenemanget, utbildning, kunskap och erfarenhet.

- Upplevelsen i sig är kanske den största ”belöningen” vi kan ge våra volontärer. Det ska vara roligt och något att minnas, det märks också på att många volontärer kommer tillbaka och vill arbeta med ytterligare evenemang, avslutar Erica.

Intresserade volontärer kan läsa mer och registrera sina uppgifter på teamboras.se

Mer information
Erica Burman, projektledare Team Borås, 0734-32 76 88

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Erica Burman

Erica Burman

Team Borås 0734-32 76 88