Gå direkt till innehåll
Sverigeeliten i hopprep till SM och Borås i mars

Pressmeddelande -

Sverigeeliten i hopprep till SM och Borås i mars

Den 14-15 mars arrangeras SM i hopprep i Almåshallen, Borås, av arrangörsföreningen Athena IK. Sverigeeliten finns på plats och kommer bjuda publiken på fartfylld och väldigt visuell idrott med stor precision och tajming.

Både juniorer och seniorer kommer till Borås för att göra upp om SM-titlarna i två dagar. Det tävlas både individuellt och i lag (både i singelrep och dubbelrep) och klasserna fördelas på SM, JSM och Rikshoppet.

- Det känns väldigt roligt att staden Borås och vi som en relativt liten förening i sammanhanget får chansen att stå värd för ett SM. Hopprep är en fartfylld publiksport och vi vågar utlova en spännande upplevelse för publiken. Vi hoppas så klart att kunna fylla hallen rejält med många åskådare under helgen, säger Kajsa Lager Brink, Athena IK.

SM i hopprep
Datum: 14-15 mars, Almåshallen
Tider: lördag 10.00-ca 16.30 (lagtävling), söndag 09.00-ca 13.00 individuellt

Mer information
- Kajsa Lager Brink, Athena IK, telefon, 0703-948583
- Patrik Wermelin, projektledare BoråsBorås TME AB, 0734-153864

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material