Gå direkt till innehåll
Responsiv kalender ska stärka evenemangsstaden Borås

Pressmeddelande -

Responsiv kalender ska stärka evenemangsstaden Borås

Nu blir det enklare, mer överskådligt och mycket snyggare att följa allt som händer i Borås. BoråsBorås lanserar evenemang.boras.com som anpassar sig för den dator, mobil eller surfplatta man använder. 

 - Vår evenemangskalender innehåller väldigt mycket information som är eftersökt av såväl boråsare som gäster. Med den nya responsiva designen blir informationen mycket lättare att ta till sig oavsett om man letar evenemang genom sin dator, mobil eller surfplatta, säger Helena Alcenius, VD BoråsBorås AB.

Borås evenemangskalender är öppen för alla. Vem som helst (förening, företag eller privatperson) kan skapa ett konto för att börja administrera sin egen information om verksamheter, aktiviteter och evenemang och på så vis nå ut till en bredare publik. 

- I förstaläget är det just evenemangen vi satsat på eftersom väldigt många söker information för stunden, här och nu. Allt vårt innehåll visas som vanligt på boras.com medan vi valt att lyfta fram evenemang i det nya responsiva skalet genom den särskilda adressen evenemang.boras.com. I förlängningen eftersträvar vi naturligtvis att bygga om hela plattformen till en responsiv struktur, fortsätter Anders Kihl, BoråsBorås AB.

Evenemangskalendern levererar aktuella evenemang, men erbjuder också besökaren fritextsök, filtrering utifrån evenemangskategorier och/eller särskilda datumintervall. Varje evenemang som är kopplat till en fysisk plats erbjuder också besökaren navigering till platsen genom mobila enheter.

Mer information
Anders Kihl, BoråsBorås AB, 0734-15 32 04

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44