Gå direkt till innehåll
Nytt evenemang till Borås - Danzfezt i Borås 4-5 november

Pressmeddelande -

Nytt evenemang till Borås - Danzfezt i Borås 4-5 november

Nytt evenemang till Borås- Danzfezt i Borås 4-5 november

Under Allhelgonahelgen den 4-5 november kommer en ny dansfestival till Borås - ”Danzfezt i Borås”. Det blir ett av de största dansarrangemangen i Västsverige. Evenemanget pågår under två dagar och på två dansgolv med inte mindre än åtta band bokade till Boråsparken och Rotundan. Evenemanget förväntas dra upp till 2 000 besökare och ca 300 gästnätter. Måndag 5 september, släpps biljetterna på ticnet.se och Borås Turistbyrå.

Arrangören Alf Olofsson driver Stommens-Loge, en välbesökt danslada som ligger utmed riksväg 42 mellan Borås och Trollhättan. Alf Olofsson har ”gästspelat” i Borås och Boråsparken under många år och nu är det dags för ett större evenemang i staden.

”Borås och Boråsparken har länge varit ett omtyckt dansställe i dansbandskretsar. Därför satsar vi nu på Danzfezt i Borås med non-stop-dans, vilket innebär att det ständigt finns musik och dansgolv att tillgå. Stora svenska dansband som Arvingarna och Jontez finns på plats,” berättar Alf Olofsson.

”Stommens-Loge, med Alf Olofsson som drivande kraft, har ett brett kontaktnät i dansbansvärlden. Med deras register och erfarenhet hoppas vi kunna dra många nya besökare till Borås. Målgruppen är både köpstark och skötsam. Vi ser väldigt positivt på den nya dansbandsfestivalen,” menar Frida Nilsson, projektledare på BoråsBorås AB.

Danzfezt i Borås siktar på att bli ett årligt återkommande evenemang till Borås.

Program:

Parkhallen, fredag 4 november kl 20.00-02.00
- Arvingarna
- Wahlströms

Rotundan, fredag 4 november kl 20.00-02.00
- Jontez
- Mats Bladhs

Parkhallen, lördag 5 november kl 20.00-02.00
- Bhonus
- Willez

Parkhallen, lördag 5 november kl 20.00-02.00
- Ove Pilebos
- Claes Lövgrens

Biljetter säljs via ticnet.se och Borås Turistbyrå

Läs mer på www.danzfeztiboras.se

För mer information kontakta gärna:
Alf Olofsson, Stommens Loge, 0707-83 32 27, stommens-loge.se
Frida Nilsson, projektledare BoråsBorås AB, 0768-88 82 82

Pressbilder:
http://www.arvingarna.nu/press.html
http://www.jontez.nu/press.php

Ämnen

Taggar


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44