Gå direkt till innehåll
Nu släpps biljetterna till basketlandslagets EM-kvalmatcher i Borås

Pressmeddelande -

Nu släpps biljetterna till basketlandslagets EM-kvalmatcher i Borås

I slutet av augusti spelar svenska basketlandslaget två kvalmatcher till EM i Ukraina 2015. Matcherna går av stapeln i Boråshallen, den 24 augusti mot Rumänien och den 27 mot Slovakien. I dag (14 maj) kl 14.00 släpps biljetterna.

- När vi spelade EM-kvalet i Borås 2012 var allting mer eller mindre perfekt, så vi kommer tillbaka med glädje, säger landslagschefen Jonte Karlsson.

- Efter succén med matchen mot Azerbajdzjan 2012 vill vi återigen visa basketvärlden att Borås är att räkna med när det kommer till förstklassiga matcharrangemang, vi har ju redan svenska ligans bästa publiksnitt och en intresserad och fantastiskt engagerad publik, säger Jonas Larsson, klubb- och sportchef för Borås Basket.

- Att Borås Basket just har skrivit kontrakt med Christian Maråker är naturligtvis väldigt positivt även för landslaget. Mycket talar för att Christian blir en viktig spelare i EM-kvaltruppen. Då får publiken någon att heja lite extra mycket på. Plus att de får en första glimt av Christian under två spännande EM-kvalmatcher, säger Johannes Wohlert, marknadsansvarig på Svenska Basketbollförbundet.

24 augusti kl 18.00, Sverige-Rumänien (EM-kval) Boråshallen

27 augusti kl 19.00, Sverige-Slovakien (EM-kval) Boråshallen

Biljetterna finns tillgängliga på ticnet.se från kl 14.00 idag (14 maj)


Föreningsbiljetter (grupp om minst 15 ungdomar): 70 kr/ungdom. Köp via Borås Baskets kansli i Boråshallen. Telefon: 033-41 12 25.

Mer information:
Magnus Stråhle, 070-746 77 33

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44