Gå direkt till innehåll
No Limit utökas genom samarbete med gatufestivalen DSVGD

Pressmeddelande -

No Limit utökas genom samarbete med gatufestivalen DSVGD

Datumen är satta och den 3-6 september 2015 är det dags för No Limit Street Art Borås igen. Nu utökas utbudet under helgen med både gatufestival och fler familjeaktiviteter för att skapa en större helhet och innehåll för alla.

Gatufestivalen DSVGD (De Så Vi Gör Det) arrangeras för tredje året 2015 genom Brygghuset i Borås. DSVGD innehåller bland annat breakdance, parkour, streetsporter, graffiti samt musik och hålls den 5 september vid Bryggaregatan (vägen under vägen).

- Det här samarbetet känns väldigt stimulerande. Innehållet på DSVGD ligger helt i linje med No Limit, vi hade faktiskt en kontakt redan i år för att diskutera samarbete men då var datumen för båda evenemangen redan spikade och tyvärr sammanföll de inte. Nu var vi tidigt ute med att starta diskussionerna och alla parter ser synergieffekter kring det här, säger Stina Hallhagen, projektledare för No Limit.

- Genom det här samarbetet blir både helheten och delarna mer attraktiva. Samtliga evenemang är starka nog att stå på egna ben, men tillsammans kan vi skapa en större bredd och dra fler besökare. DSVGD kommer både dra nytta av No Limit och tillföra mervärden, säger Yankuba Daffeh, projektledare för DSVGD.

2015 utökas också samarbetet med Navet Science Center som kommer göra fler och mer omfattande satsningar för barn och familjer under festivalhelgen.

- Vi var med som en del med kringaktiviteter redan i år, men inför 2015 satsar vi hårdare på att visa sambanden mellan kreativitet, nyfikenhet, naturvetenskap och ny teknik samt hur man kan koppla ihop samtliga i linje med konsten, säger Anna Gunnarsson, pedagog och projektledare på Navet Science Center.

Mer information:
Stina Hallhagen, projektledare No Limit/BoråsBorås, 0734-15 36 59
Yankuba Daffeh, projektledare DSVGD, 0721-60 06 98
Anna Gunnarsson, projektledare Navet, 0731-563371

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44