Gå direkt till innehåll
Morgondagens scenkonst visas upp i Borås

Pressmeddelande -

Morgondagens scenkonst visas upp i Borås

Helgen den 25-26 februari samlas arrangörer och producenter av scenkonst i Borås. Fria grupper, länsteatrarna och riksteatern visar då upp utvalda delar av sin kommande turnérepertoar för arrangörer i Västra Götaland.

- Vi arrangerar årligen scenkonstdagar i Västra Götalandsregionen, och nu kommer vi till Borås. Scenkonstdagarna är en viktig mötesplats för arrangörer och producenter och jag tror att Borås passar utmärkt. Här finns ett starkt kulturliv och flera levande scener inom såväl dans som teater, revy och show, säger Louise Morberg, Riksteatern Väst.

Arrangören räknar med runt 200 deltagare som kommer att ha ett späckat program där anrika Sagateatern står i fokus.

- Vi är stolta över att kulturen har ett starkt fäste i Borås och att Riksteatern Väst väljer att förlägga scenkonstdagarna i Borås. Vi ser fram emot att välkomna alla deltagare och hoppas att de får en fin vistelse och hinner uppleva även konsten i stadens offentliga rum, säger Anna Lilja, projektledare Borås Convention Bureau.

Mer information:
Louise Morberg, Riksteatern Väst 0766-51 66 15
Anna Lilja, projektledare Borås Convention Bureau, 0734-32 75 06

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Anna Lilja

Anna Lilja

Projektledare Borås Convention Bureau 0734-32 75 06