Gå direkt till innehåll
Kretsloppet vill locka fler elitlöpare till Borås

Pressmeddelande -

Kretsloppet vill locka fler elitlöpare till Borås

Tillsammans med ett antal partners kan vi nu ytterligare höja kvalitén på loppet, genom införande av prispengar och prestations/utlottningspriser för över 150 000kr. Via ett nära samarbete med näringslivet i Borås, har vi skapat en konkurrentskraftig nivå som vi hoppas kan locka stora delar av breddeliten och fler elitmotionärer till Borås 2014.

Genom våra prispartners Make IT, Rudholm & Haak, Plus 33 Reklambyrå, Bamatex, Ericsson AB, NetOnNet, Fotriktigt m fl vill vi visa upp en av Sveriges bästa löparfester, med en publik på över 30 000 personer, och därmed locka ännu fler elitmotionärer att springa den snabba, flacka banan genom Borås gator.

Förra året slog Kretsloppet rekord i antal anmälningar med 6 502 anmälda deltagare. Till dags datum har antalet anmälda ökat med närmare 40% jämfört med föregående år. Håller det i sig så kan vi nå ännu ett fantastiskt rekord i antal löpare. Vi ser samma ökning bland företagen, där Kretsloppet i Borås har blivit en viktig del i företagens friskvårdsatsningar. Vi räknar med att drygt 400 lag kommer delta och vi har idag redan ett 50-tal utställare som anslutit sig till Kretsloppet 20 september 2014.

Nu kan man också följa Kretsloppet på: Twitter, Facebook och Instagram

Mer information:
Tommy Andersson, Projektledare och Tävlingsansvarig Tel nr: 0708-230420
Roger Hjelm, Projektledare och vice Tävlingsansvarig Tel nr: 0702-111344
E-post: kretsloppetboras@ikymer.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44