Gå direkt till innehåll
Kjell A. Nordström gästar Borås

Pressmeddelande -

Kjell A. Nordström gästar Borås

Parternskapet BoråsBorås arrangerar ett par gånger per år, ERFA-möten för kommunens chefstjänstemän, politiker och medlemmarna i BoråsBorås Näringslivs ekonomisk förening. Den 28 maj kommer Kjell A. Nordström till Borås, och det är öppet för alla att komma. Kjell A Nordström kommer att prata framtiden och Borås utmaningar i det globala perspektivet.

Kjell A. Nordström är känd som en av Europas ledande forskare kring multinationella företag och globalisering. Han har tillsammans med Jonas Ridderstråle skrivit böckerna, Funky Business, Karaoke Capitalism och Funky Business Forever. Samtliga böcker har nått en stor internationell publik.

Program
15.30 Dörrarna öppnar till Folkets Hus foajé (mingel)
16.00 Ulf Olsson, kommunstyrelsens ordförande hälsar välkommen
16.15 Kjell A Nordström
17.30 Avrundning och någon minuts promenad för att förflytta oss till Navets kub, TextileFashionCenter. Mingel och matbuffé samt presentation av området.

Biljetterna säljs på Borås Turistbyrån 033-35 70 90 samt på ticnet.se - 195 kr inkl. mingelbuffé

För mer information kontakta:
Helena Ransjö Alcenius, BoråsBorås TME AB 0705-415 444

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44