Gå direkt till innehåll
KING OF THE RING – Nordens största boxningsturnering för herrar

Pressmeddelande -

KING OF THE RING – Nordens största boxningsturnering för herrar

Med över 300 deltagare boxandes i tre ringar under tre dagar i Boråshallen, möts eliten från Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, England, Skottland, Irland, Wales och Ukraina mfl.

Ur denna skara boxare skall en krönas till THE KING OF THE RING. Regerande mästare är Clareance Goyeram från Göteborg Team Box, en suverän boxare som redan är favorit till att behålla sitt bälte och bli tvåfaldig mästare. Nu har Ukrainas landslag även siktet inne på turneringen, där finns det definitivt boxare som kan hota mästaren.

Borås båda boxningsturneringar The King of the Ring och motsvarigheten för damer The Golden Girl Championship har ökat i deltagarantal år efter år. Båda turneringarna är nu så stora att man ligger i topp i norden på herrsidan och i världen på damsidan.

- Det är fantastiskt roligt att vi lyckas samla så många duktiga boxare i Borås. Det sätter både sporten och staden på kartan och det kompletteras med stora tittarskaror på våra livesändningar, säger Ray Husac, tävlingsarrangör.

Borås två klubbar IK Ymer och arrangerande klubb BK Rebell är givetvis på plats.

King of the Ring, Boråshallen 8-10 januari
Fredag kl 17.00-23.00
Lördag kl 10.00-18.00 sedan Elitgalan 19.00-22.00 (där de allra bästa gör upp)
Söndag finaldagen 10.00-15.00 därefter kröns KING OF THE RING

Arrangerande klubb är BK Rebell

Turneringen livesänds genom Knockout.no

Mer information lämnas av:
Ray Husac, tävlingsarrangör BK Rebell, 0735-94 54 11

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås TME AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material