Gå direkt till innehåll
Filmbolag i Borås visar upp textilstaden på EU-event

Pressmeddelande -

Filmbolag i Borås visar upp textilstaden på EU-event

När textilstaden Borås ska presenteras på ett större EU-event faller valet på lokala Kaneos Media för att leverera filmklippen.

I samband med ett event för EU lyfts textilstaden Borås som ett gott exempel på en stad väl lämpad för ”business/shops” och på temat god tillgänglighet. Boråsbaserade Kaneos Media blev kontaktade av det internationella produktionsbolaget som sammanställer material och till vardags jobbar med BBC, Cisco, HP, J.P Morgan m fl.

- De hade sett och lovordat mina filmer på Vimeo och tog därför kontakt med mig. Produktionen gick bra och nu är filmen iväg, det känns bra att få vara med och sprida bilden om Borås, säger Johnny Johansson fotograf på Kaneos Media.

Bifogat pressmeddelat finns en 20 sekunders trailer. Slutresultatet som kommer visas på eventet kommer att presentera Borås på runt en minut.

- Att Borås syns i de här sammanhangen känns naturligtvis väldigt bra. Återigen lyfts positiva värden från vår stad i större internationella sammanhang och extra roligt är det självklart att man väljer ett lokalt företag för att leverera det rörliga materialet, säger Helena Alcenius, VD BoråsBorås TME AB.


För mer information
Johnny Johansson, Kaneos Media, 0733-56 73 60
Helena Alcenius, VD BoråsBorås TME AB, 070-541 54 44

Textile city Borås from Kaneos Media on Vimeo.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44