Gå direkt till innehåll
Filippa Lindau är årets backstagereporter för Sommartorsdagarna®

Pressmeddelande -

Filippa Lindau är årets backstagereporter för Sommartorsdagarna®

För tredje året i rad anställer Sommartorsdagarna® en backstagereporter med uppdraget att hantera våra sociala mediekonton under sju härliga sommarkvällar.

- Det är jag som ska ta med er backstage under årets härliga sommartorsdagar i Borås. Ser fram emot att få se vår stad i sitt esse. Med barnunderhållning på torget, dansband i parken och att få se årets fantastiska artister på stora scenen i stan. Jag hoppas ni är lika taggade som jag på ännu en sommar med torsdagskvällarna!”- säger årets backstagereporter Filippa Lindau.

-Vi har under ett par år haft en backstagereporter som jobbat med Sommartorsdagarnas® alla konton i sociala medier under respektive torsdagskväll. Det fungerade fantastiskt bra och vi väljer att fortsätta på samma sätt även i år. Det var ett stort antal sökande men vi fastnade för Filippas ansökan samt hennes privata engagemang i sociala medier, säger Lisa Statham, ansvarig arrangör för Sommartorsdagarna® och cityledare Borås City.

– Vi har ett bra genomslag kring Sommartorsdagarna® i sociala medier och vill fortsätta den utvecklingen. Backstagereportrarna har gjort ett fantastiskt jobb med att fånga upp, förmedla och kommunicera i ett flertal sociala kanaler och Filippa kändes helt rätt för årets uppdrag. Hon har stor vana vid bloggande och andra sociala kanaler samt en egen stor följarskara som borgar för att hon kan förmedla rätt känsla och tonalitet, säger Anders Kihl, digital marknadsförare Borås TME.

Om sommarjobbet som Sommartorsdagarnas® backstagereporter:
Sommartorsdagarna® anställer en person som ska sköta alla Sommartorsdagarnas® sociala medier. Det vill säga allt från att filma, fotografera och skriva. Inläggen ska uppdatera publiken om vad som händer i sommar, både framför och bakom scen.

Följ Sommartorsdagarna®
sommartorsdagarna.se
facebook.com/sommartorsdagarna
twitter.com/sommartorsdagar
instagram.com/sommartorsdagarna
snapchat - sök sommartorsdagar

Mer information:
Lisa Statham, cityledare/ansvarig arrangör, Borås City, 0706-49 88 02
Anders Kihl, digital marknadsförare Borås TME, 0734-32 75 00
Filippa Lindau, årets backstagereporter för Sommartorsdagarna®, 0733-36 03 02

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Relaterade nyheter

Borås TME

Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

Borås TME
Österlånggatan 17
503 31 Borås