Gå direkt till innehåll
FashionDAYS - 64 aktiviteter på två dagar!

Pressmeddelande -

FashionDAYS - 64 aktiviteter på två dagar!

FashionDAYS 2015 ger dig 64 anledningar till varför du ska vara på plats i Textile Fashion Center den 24-25 april. Programmet är nu släppt på www.fashiondays.nu och har i dagsläget 64 aktiviteter, men mer kommer det att bli!

För dig som befinner dig i Textile Fashion Center under fredagen den 24e april kan ta del av speedvägledningar, lyssna på Greger Hagelin, shoppa i Fashion Gallery, få dina naglar vårfina, besöka husets syatelje, få insyn i vilka yrkesutbildningar det finns inom mode och textil, ta en drink på ”After Fashion”, lyssna på Daniel Mendoza från Good News Magazine, gå på konserten ”Den stora vävoperan” med mycket mera.

Eller varför inte också besöka FashionDAYS lördagen den 25e april för att prova kläder från hela 1900 talet, gå guidade visningar i huset, även bakom kulisserna på museet, göra entreprenörskapstest, delta i ett ”Fashion Quiz” på lunchen, gå på Vernissage av succéutställningen Lars Wallin- Fashion Stories, gör dina egna smycken, se massor med inspirerande modevisningar och ta del av så väldigt mycket mera.

Läs hela programmet på www.fashiondays.nu eller hämta programmet på Textile Fashion Center eller Borås Turistbyrå från 9e april.

Kontakt
- Sarah Norving, 0702527754

Facebook
Instagram
Fota, lägg ut och följ vad som händer på Instagram under hashtag #fashiondaysboras

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterade nyheter