Gå direkt till innehåll
EM i hundkapplöpning flyttas till Borås

Pressmeddelande -

EM i hundkapplöpning flyttas till Borås

Den 7-11 augusti går EM i hundkapplöpning och med kort varsel flyttas tävlingarna från Holland till Borås. Sjuhäradsbygdens Hundkapplöpningssällskap 7HS fick frågan från förbundet förra veckan, och kommer att genomföra tävlingarna.

- Efter att planerad EM arrangör Geldrop i Holland har fått problem och inte kan genomföra arrangemanget är vi väldigt tacksamma och glada över att Sjuhäradbygdens Hundkapplöpningssällskap 7HS och Borås kan ställa upp med så kort varsel för att EM i hundkapplöpning 2013 ska bli av, säger Patric Steinbrecher ordförande för Europeiska hundkapplöpningsförbundet CGRC.

- Jag tror vi gjorde ett bra intryck med vårt arrangemang förra året, och visst är det kort varsel, men med alla krafter i föreningen och samarbetspartners i Borås i ryggen, kunde vi svara ja, säger Uwe Mirsch, ordförande för Sjuhäradsbygdens Hundkapplöpningssällskap 7HS.

- Det är alltid skönt att höra att Borås uppfattas positivt med professionellt genomförande av arrangemang och gott värdskap, säger Ulf Olsson (s) kommunstyrelsens ordförande i Borås Stad. Ulf inviger tävlingsdagarna onsdagen den 7 augusti på Borås Greyhoud Park.

EM i hundkapplöpning 2013
7 augusti semifinal kl 19.30
8 augusti semifinal kl 19.30
10 augusti final kl 15.00
11 augusti final kl 15.00
Tävlingarna arrangeras på Borås Greyhound Park, utmed riksväg 41. Fri entré

Mer information:
Uwe Mirsch, ordförande Sjuhäradsbygdens hundkapplöpningssällskap 7HS, 0705-38 90 55

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44