Gå direkt till innehåll
Dagsprogram för SM-veckan Borås 2014, 30 juni-6 juli

Pressmeddelande -

Dagsprogram för SM-veckan Borås 2014, 30 juni-6 juli

I dag släpps dagsprogrammet för de 40 deltagande idrotterna under SM-veckan i Borås. Med fler idrotter än någonsin vågar vi lova en fullspäckad vecka med massor av mästare och idrottslig folkfest.

- Det är en lång och inte helt okomplicerad resa att få ihop programmet för SM-veckan. Det är otroligt många önskemål och parametrar att väga in som till slut resulterat i ett dagsprogram som vi är väldigt nöjda med utifrån alla aspekter, säger Frida Otterdahl, lokal projektledare för SM-veckan i Borås.

Dagsprogrammet för SM-veckan finns nu på SM-veckans webbplats smveckan.se och kommer kontinuerligt att kompletteras med exakta tider och information om respektive idrott. Viss reservation finns fortfarande bl a med anledning av att vissa idrotter är väderberoende.

- Utöver programmet för idrotterna kommer vi även komplettera med en lång rad kringaktiviteter under SM-veckan. Det blir alltifrån invigning, prisutdelningar uppvisningar och spännande prova-på-idrotter till föreläsningar. Allt för att göra SM-veckan till en härlig sommarvecka man absolut inte vill missa, fortsätter Frida Otterdahl.

Dagsprogrammet finns nu på smveckan.se

Mer information:
Frida Otterdahl, lokal projektledare SM-veckan, 0709-22 02 88

SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet (RF) i samarbete med berörda specialidrottsförbund (SF) och värdstaden. Sveriges Television (SVT) är sändande bolag. Syftet med SM-veckan är att under en veckas tid genomföra svenska mästerskap i olika idrotter i en och samma stad. SM-veckan genomförs vanligtvis varje år, vinter respektive sommar, och ska genomföras på olika orter i Sverige.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterade nyheter