Gå direkt till innehåll
Boråshojen möter gäster i sommarborås

Pressmeddelande -

Boråshojen möter gäster i sommarborås

I sommar flyttar vi ut för att möta boråsare och besökare i staden på ett mer aktivt sätt. Med Boråshojen som bas flyttar vi oss runt i sommarborås för att prata om stan, ge restaurangtips, berätta om intressanta besöksmål och svara på frågor.

- Hela sommaren finns vår mobila InfoPoint-cykel, även kallad ”Boråshojen” på plats på besöksmål, logianläggningar, evenemang, badplatser och liknande. Satsningen är en del i ett större projekt att utveckla framtidens besöksservice i Borås. Under försommaren har vi också utökat antalet fasta InfoPoints som i sin ordinarie verksamhet erbjuder informationsmaterial och en utökad kunskap om Borås ur ett besöksperspektiv. Vi möter boråsare och gäster i staden på ett aktivare sätt, där människor befinner sig, säger verksamhetschef Mia Landin.

Varje vardag, hela sommaren finns våra turistkommunikatörer på plats i och runt stadskärnan. På boras.com/borashojen kan du se ett schema för var du kan möta oss.

- Borås TME har ett stort engagemang i miljöfrågorna och är sedan ett par år en miljödiplomera verksamhet enligt Svensk Miljöbas, därför kändes en lastcykel som det naturliga valet när vi tittade på hur vi tar oss ut för att möta människor. Vi kan enkelt ha med oss kartor, broschyrer och tyngre saker, utan att belasta miljön och förflyttar oss snabbt och lätt mellan olika platser, fortsätter Mia.

Förutom information, broschyrer och heta Boråstips kommer vi erbjuda möjligheten att köpa Boråssouvenirer och biljetter till sommarens 48-timmarspaket med upplevelser för hela familjen, på plats direkt från Boråshojen.

Vi förbehåller oss rätten att ändra plats med anledning av väderförhållanden (se uppdaterat schema på boras.com/borashojen). Boråsare och gäster i staden är självklart även välkomna att besöka oss på Borås Tourist Center (vid resecentrum) eller någon av våra fasta InfoPoints. Ringer oss, gör man på 033-35 70 90, mailar oss på tourist@boras.com och föredrar man sociala medier så svarar vi snabbt på meddelande till oss via vår facebooksida.

Mer information:
Mia Landin, verksamhetschef Borås TME, 0768-88 70 96
Marita Curran, projektledare Borås TME, 0734-32 75 04

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Marita Curran

Marita Curran

Projektledare 0734-32 75 04

Relaterat material