Gå direkt till innehåll
Borås Pride 6-8 augusti 2020
Borås Pride 6-8 augusti 2020

Pressmeddelande -

​Borås Pride flyttar fram till 6-8 augusti 2020

Med hänsyn till läget som råder i vårt samhälle och Covid-19 (Corona) är det av yttersta vikt att vi vidtar de åtgärder som krävs för att minimera spridningens omfattning och att vi följer de rekommendationer som myndigheter utfärdat.

Därför har arrangören av Borås Pride, RFSL Sjuhärad tagit beslut om att flytta fram årets Borås Pride till 6-8 augusti 2020.

- Vi tycker det är viktigt att fortsätta arbeta för HBTQI-personers rättigheter även under en kris som den vi är i nu. Därför vill vi göra allt för att det ska vara möjligt att genomföra Borås Pride och hoppas på att våra funktionärer, samarbetspartners och sponsorer har möjlighet att delta och stötta oss, säger Daniel Karlsson projektledare Borås Pride.

- Vi fortsätter planeringen som vanligt men är väl medvetna om att medverkande föreläsare, utställare och i vilka former de tar sig uttryck kan komma att ändras från den ursprungliga planen, menar programkoordinator Tulay Orre.

Borås Pride tar självklart i beaktning och följer utvecklingen kring pandemin och myndigheternas riktlinjer och hoppas på ett Pride i augusti, oavsett i vilken form det blir.

För mer information kontakta gärna:
Tulay Orre programkoordinator - Borås Pride 2020
0705-543999, tulay@sjuharad.rfsl.se

Ämnen

Taggar

Regioner


Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

boras.com
facebook.com/borascom
instagram.com/boraspunktcom/

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44