Gå direkt till innehåll
Borås på 48 timmar, ett familjeäventyr

Pressmeddelande -

Borås på 48 timmar, ett familjeäventyr

Sommaren 2016 har Borås ett ännu starkare utbud för barnfamiljer än tidigare. Vår väldigt populära djurpark, badanläggningar inom- och utomhus och Navet Science Center kompletteras nu med en spännande dinosaurieutställning. Det är en produkt som hotellen kommer att använda för sin paketering, men också för boråsare som får besök i sommar, eller för de som vill "hemestra" - att semestra på hemmaplan.

- Det känns jätteroligt att kunna paketera så mycket upplevelser av Borås på det här sättet. Att komplettera med en sommarutställning riktad till barnfamiljer känns spännande och är något vi tror starkt på. Många boendeanläggningar är med och paketerar vilket ger en diversifierad prisbild som vi hoppas ska passa alla typer av familjer, säger Helena Alcenius, VD BoråsBorås TME AB.

- Det är första gången vi gör en stor separat sommarutställning på Navet, men vad kan väl passa bättre under Navets 20-årsjubileum? Med en gemensam paketering hoppas vi locka många besökare till besöksmålen i Borås och förhoppningsvis kan vi öka på vårt besöksrekord som slogs under O-Ringen förra sommaren. Hos oss får familjen hela vårt utbud inklusive dinosaurier i naturlig storlek, som både rör sig och låter, till ordinarie entrépris, säger Anita Holmqvist, Navet Science Center.

Mer information
Helena Alcenius, VD BoråsBorås TME AB, 070-541 54 44
Anita Holmqvist, Navet Science Center, 033-41 00 09

48 h med övernattning bokas via respektive hotell. Paketen finns samlade på boras.com

Paket med enbart entrébiljetter till de olika besöksmålen köper du på Borås Turistbyrå, Sven Eriksonsplatsen 3, tourist@boras.com, 033-35 70 90. Mer info på boras.com/48h

Djurparken och badanläggningarna har öppet dagligen. Navet Science Center och dinosaurieutställningen ”Dinosauriefrossa – dom är här!” har öppet dagligen från den 11 juni.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


BoråsBorås TME AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44