Gå direkt till innehåll
Borås lanserar begreppet Inclusive som första destination

Pressmeddelande -

Borås lanserar begreppet Inclusive som första destination

Inför sommarens besökssäsong lanserar Borås, som första svenska destination och ort, konceptet Inclusive. Målgruppen är familjebesökaren som erbjuds tvådagarsentré till Borås Djurpark, hotellövernattning med frukost, lunch och middag.

- Vi vill lansera ett nytt koncept för våra "paket" och med Borås Inclusive hoppas vi att mottagaren upplever en känsla av enkelhet när man bokar och bor i Borås, säger Helena Alcenius på BoråsBorås TME AB.

Huvudmedia för kampanjen är film som distribueras via TV4-masterna Halland, Jönköping, Nässjö, Värnamo, Väst och Skaraborg med en räckvidd på drygt 2 miljoner människor. Kampanjen kommer också synas i andra digitala media.

I konceptet finns en tänkt utbyggnad för fler målgrupper och andra perioder, exempelvis Borås Inclusive Kultur, Borås Inclusive Elfsborg o s v med målet att få in det bästa av Borås i smidiga paketlösningar där allt är bokat och klart till en klumpsumma.

Mer information lämnas av: Helena Alcenius, VD BoråsBorås TME AB, 0705-41 54 44

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regions


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material