Gå direkt till innehåll
Borås evenemangsguide julen 2011 sammanställd

Pressmeddelande -

Borås evenemangsguide julen 2011 sammanställd

I dag torsdag 17 december släpps en digital version av julens evenemangsguide med stadens aktiviteter och händelser sammanställt. I nästa vecka sprids 2 500 tryckta exemplar i Borås på bland annat besöksanläggningar, hotell, Borås Turistbyrå och Landvetter flygplats.

Nytt för i år är bland annat säsongsfinalen på Borås Djurpark 3-4 december. Massor med aktiviteter utlovas med djurvårdare och zoolärare runt om på djuranläggningarna. NAVET Science center har jullovsöppet med start 26 december och Stadsparksbadet utmanar med rutschbanetävling och har studsmatta på plats under lovet.

- Det är många konserter och julshower i Borås i år, alltifrån Familjens julkalas med bland andra Eric Saade, och Lotta Engberg till Timbuktu på Folkan och stämningsfulla konserter i Gustav Adolfs kyrka med svenska välkända artister. Det finns något för alla, berättar Frida Nilsson projektledare BoråsBorås AB.
 
Både gamla och nya traditioner lever kvar så som Tomteland på Stora torget med bland annat chansen att få träffa tomten och testa på ponnyridning, isskulptur av konstnärinnan Ragnhild Brodow, Gammaldags julmarknad på Borås Museum och Ramnaparken, luciakröning och mycket mer.

Borås Stadsteater presenterar två uppsättningar under december, Gyllene Draken på Lilla Scenen och 1 Drömspel på Stora scenen. Missa inte heller Abecita Fotomuseums utställning med Robert Nettarp och Tobias Dahlin med vernissage 24 november.

För mer information och sammanställningen av julens evenemang
boras.com
facebook.com/borascom
Bifogad pdf, Borås evenemangsguide julen 2011

Kontakta gärna
Frida Nilsson
Projektledare BoråsBorås AB
0768-88 82 82, frida.nilsson@boras.com

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material