Gå direkt till innehåll
Borås Action Run växer

Pressmeddelande -

Borås Action Run växer

Sveriges enda hinderlopp i stadsmiljö går av stapeln 9 maj i Borås. Efter förra årets succé märker arrangörerna i år ett ökat intresse och anmälningsläget från 2014 är för längesedan passerat.

- Vi har sedan länge överskridit förra årets deltagarantal och anmälningarna fortsätter att strömma in, säger Tomas Ahremark arrangör och initiativtagare till Borås Action Run. I år kommer vi dessutom att satsa på fler spektakulära hinder och kringaktiviteter under tävlingen.

Hinderlopp eller obstacle-races har blivit en populär företeelse över hela världen och i Sverige kan förutom Borås Action Run även Tough Viking och Toughest räknas in i kategorin. Nytt för i år är att man samlar alla deltagare kring en gemensam bansträckning på 7,5 km med fler hinder för en tätare och större upplevelse för både deltagare och publik.

- Folk vill utmana sig själva och testa sina gränser och denna typ av tävlingar ligger i tiden, fortsätter Tomas Ahremark. Att vi dessutom tagit denna spektakulära tävlingsform in i stadsmiljö har visat sig bli en folkfest och publiksuccé. Det har också bidragit till att fler uppmärksammat tävlingen och vill testa på själva.

Läs mer på actionrun.se

Mer information
- Tomas Ahremark, arrangör, 070-511 88 55
- Patrik Wermelin, projektledare BoråsBorås, 0734-15 38 64

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Borås TME

Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

Borås TME
Österlånggatan 17
503 31 Borås