Gå direkt till innehåll
Borås Action Run 2014 - Sveriges enda hinderlopp i stadsmiljö!

Pressmeddelande -

Borås Action Run 2014 - Sveriges enda hinderlopp i stadsmiljö!

Efter de senaste årens succéer med extrema hinderlopp som Warrior Dash, Tough Mudder och Spartan Race tar sig nu företeelsen in i stadsmiljö i och med Borås Action Run.

Loppet går av stapeln i centrala Borås lördagen 24 maj och kommer att bli en spektakulär tävling där deltagarna ställs inför en rad utmaningar i form av spännande hinder av olika svårighetsgrad, allt inramat med specialeffekter från filmens underbara värld. Allt detta sammantaget gör Borås Action Run unikt i hinderloppsvärlden och borgar för en upplevelse utöver det vanliga både för deltagare och åskådare.

– Det finns flera lopp som är ute på landet, men vi vill vidareutveckla det och flytta in ett hinderlopp i stadsmiljö. Motionslopp exploderar ju just nu. Vi vill ta fasta på det, och sätta Borås på kartan, säger Tomas Ahremark som är initiativtagare till arrangemanget. Vi kan inte lova att deltagarna kommer i mål torrskodda men vi kan garanterat lova att de kommer att vara trötta, smutsiga och avsluta loppet med ett stort leende i ansiktet!

Det kommer att erbjudas två bansträckningar 5 och 11 km och vem som helst kan delta, antingen själv eller i lag, elit som motionär.

Mer information:
Tomas Ahremark, arrangör, Xsport

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterat material

Borås TME

Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

Borås TME
Österlånggatan 17
503 31 Borås