Gå direkt till innehåll
Chiquita - Sommartorsdagarna® - 2 augusti

Bild -

Chiquita - Sommartorsdagarna® - 2 augusti

1970 startade Kenneth tillsammans med några vänner i skolan ett band som 1972 fick namnet Chiquita Brass. 1974 var Chiquita på Svensktoppen för första gången med en låt som heter ”Fredag du är här igen...” 1977-1979 bytte Chiquita stil till discon som var enormt poppis. 1981 på hösten kom nuvarande sångaren Benny till Chiquita och då blev det traditionell dansmusik i bandet igen. 1987 kom samarbetet med Marianne Grammofon i Skara igång där vi har släppt tre fullproduktioner och mängder av samlings-CD genom åren. 2001- Från Cd:n "Säg att du älskar mig än" blev låten "Rena Rama Vilda Västern" Årets låt, framröstad av radio P4-lyssnarna. 2004 Cd:n "En Enda Stor Familj" blev Årets Bästa Dansbands-CD som släpptes då! Nu jobbar vi vidare med nästa CD som kommer under året.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 1110 x 1616, 1,12 MB
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44

Relaterade nyheter

Borås TME

Borås TME är ett kommunalt bolag som samägs av Borås Stad och Borås Näringsliv ekonomisk förening i syfte att verka för att Borås framstår och upplevs som en mycket attraktiv stad för invånare och besökare. Bolaget ska offensivt marknadsföra staden, men också arbeta aktivt med att förbättra och utveckla nuvarande verksamhet inom besöksnäring och platsutveckling.

Borås TME
Österlånggatan 17
503 31 Borås