Gå direkt till innehåll
Smygläsning på webben när femte upplagan av Boråsmagasinet släpps

Pressmeddelande -

Smygläsning på webben när femte upplagan av Boråsmagasinet släpps

Smygläsning på webben när femte upplagan av Boråsmagasinet släpps
Torsdag den 23 februari släpper BoråsBorås AB femte upplagan av Boråsmagasinet. Den här gången med en smygläsning på webben och boras.com. Dagen efter, den 24 februari, går den som bilaga i Borås Tidning och sprids ytterligare på Borås boendeanläggningar, besöksmål och till stadens besökare. Boråsmagasinet trycks i en upplaga av 70 000 exemplar.

- Magasinet handlar om Borås. Om framtiden och människorna som skapar den och om historia som skrivs i dag. Den handlar om kultur och idéer, om människor som sätter Borås på världskartan och om företag som för staden framåt. Vi är verkligen stolta över allt det som pågår och hoppas att både boråsare och våra besökare får nya positiva intryck av Borås genom magasinet, menar Helena Alcenius VD BoråsBorås AB.

I vårens Boråsmagasin bjuds det på ett nära porträtt med Christer Björkman, boråsambassadören, som pratar om karriär och framgångar med Melodifestivalen. Vissa älskar att hata den. Andra hatar att älska den. Christer Björkman älskar att älska den.

Det är full fart framåt marsch när Sveriges största vandringsevent, Linnémarschen, blir internationellt via medlemskapet i IML Walking Association. Ett annat framgångsrikt evenemang är Gina Tricot Grand Prix Borås, hästhoppning i den absoluta elitklassen som sätter Borås i samma sammanhang som Falsterbo och Göteborg.

Det bjuds på ett besök till Helvetet innan det blickas framåt mot vår, sommar och Borås Internationella Skulpturbiennal 2012.

Detta och mycket mycket mer bjuds det på i årets första Boråsmagasin.

För mer information kontakta gärna
Frida Nilsson, frida.nilsson@boras.com, 033-35 82 82 

För första gången publiceras Boråsmagasinet i Sveriges största digitala tidningstjänst Qiozk (smygläs här). Du kan även smygläsa magasinet här om du inte vill ladda ner någon app.

Ämnen

Taggar

Regioner


BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Presskontakt

Helena Alçenius

Helena Alçenius

Presskontakt VD 0705-41 54 44