Följ Borås TME

Uppsättning och pressvisning av världsutställningen United Buddy Bears – The Minis

Pressmeddelande   •   Nov 28, 2012 13:16 CET

PRESSINBJUDAN: Den 30 november kl 11:30 hålls pressvisning av världsutställningen – United Buddy Bears – The Minis på Stora Torget i Borås. På plats finns; Kathleen Müetze, från Buddy Bear Berlin (organisationen bakom utställningen) och Frida Nilsson, projektledare BoråsBorås AB.

Den 30 november kl 07:00 påbörjas arbetet med uppsättningen av utställningen United Buddy Bears – The minis. Arbetet beräknas vara klart ca kl 17:00 samma dag.

Det är BoråsBorås AB som står som arrangör för utställningen på Stora Torget i Borås. Med samarrangör Borås City och en mängd partners har man kunnat ta utställningen till staden. Över 25 personer kommer att arbeta på Stora Torget under dagen för att utställningen skall färdigställas till invigningen lördag den 1 december kl 11.00. Utställningen pågår till och med 2 januari 2013.

För mer information kontakta gärna:
Frida Nilsson, BoråsBorås AB, 033-35 82 82

Arrangörer:
BoråsBorås AB och Buddy Bear Berlin

Samarrangör
Borås City

Partners United Buddy Bears – the minis i Borås:
Musiklagret
SWESAB
Borås Tidning
Scandic Plaza Borås
Skyltproduktion
Myrås El

Välgörenhetsorganisationer:
BRIS
Frälsningsarmén i Borås

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.