Följ Borås TME

Sverigeeliten i hopprep till SM och Borås i mars

Pressmeddelande   •   Feb 10, 2015 10:22 CET

Den 14-15 mars arrangeras SM i hopprep i Almåshallen, Borås, av arrangörsföreningen Athena IK. Sverigeeliten finns på plats och kommer bjuda publiken på fartfylld och väldigt visuell idrott med stor precision och tajming.

Både juniorer och seniorer kommer till Borås för att göra upp om SM-titlarna i två dagar. Det tävlas både individuellt och i lag (både i singelrep och dubbelrep) och klasserna fördelas på SM, JSM och Rikshoppet.

- Det känns väldigt roligt att staden Borås och vi som en relativt liten förening i sammanhanget får chansen att stå värd för ett SM. Hopprep är en fartfylld publiksport och vi vågar utlova en spännande upplevelse för publiken. Vi hoppas så klart att kunna fylla hallen rejält med många åskådare under helgen, säger Kajsa Lager Brink, Athena IK.

SM i hopprep
Datum: 14-15 mars, Almåshallen
Tider: lördag 10.00-ca 16.30 (lagtävling), söndag 09.00-ca 13.00 individuellt

Mer information
- Kajsa Lager Brink, Athena IK, telefon, 0703-948583
- Patrik Wermelin, projektledare BoråsBorås TME AB, 0734-153864

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.