Följ Borås TME

​Sommartorsdagarna® anställer en backstagereporter

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2015 08:42 CEST

Sommartorsdagarna® rekryterar för första gången en sommarjobbare som kommer att bli ansvarig för alla Sommartorsdagarnas sociala mediekanaler.

- Vi tror att vi kan erbjuda ett av Borås roligaste sommarjobb, menar Anna Liljenby, ansvarig för Sommartorsdagarna®.

- Vi vill få ännu större spridning på Sommartorsdagarna® på sociala medier. Det här blir ett helt nytt sätt för oss att nå ut och det känns kul att erbjuda en lycklig person att uppleva Sommartorsdagarna® inifrån, menar Anders Kihl, Marknadsförare, digitala medier
BoråsBorås AB

Ansökningsperioden startar idag 12 maj via sommartorsdagarna.se. De sökande bes där att skriva ett fiktivt inlägg till facebook för en sommartorsdag och att lämna länkar till sina sociala mediekonton.

- Vi letar efter en person med rätt uttryck och som är social inte bara på webben utan vågar ta för sig på plats, förklarar Anna Liljenby.

- Att vi vill se hur aktiv personen är på sociala medier idag är en självklarhet för att få stor spridning, menar Anders Kihl.

Den 1 juni går ansökningstiden ut och därefter kommer några väljas ut för intervjuer.

Om sommarjobbet som backstagereporter:
Sommartorsdagarna® letar efter en person som ansvarsfullt och självständigt kan uppdatera publiken om vad som händer i sommar, både framför och bakom scen. Uppdraget innebär att ansvarar för att uppdatera Sommartorsdagarnas® sociala mediekanaler, facebook, instagram och twitter. Det vill säga allt från att filma, fotografera och skriva.

Uppdraget ska ses som ett extrajobb med möjlighet att få se Sommartorsdagarna® ”behind the scenes”.

Personen som anställs ska vara på plats varje torsdag mellan 17-22 och ersätts med 1.000 kr/kväll.

Mer information:
Anna Liljenby, ansvarig arrangör Sommartorsdagarna® Borås City, 0705-41 78 89
Anders Kihl, Marknadsförare, digitala medier, BoråsBorås AB, 0734-15 32 04

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.