Följ Borås TME

Sommartorsdagarna® anställer backstagereporter

Pressmeddelande   •   Apr 26, 2017 07:36 CEST

För tredje året i rad rekryterar Sommartorsdagarna® en person som kommer att ansvara för evenemangets sociala mediekanaler under sommaren 2017.

Ansökninsperioden startar idag 26 april via sommartorsdagarna.se. De sökande bes där att skriva ett fiktivt inlägg till facebook för en specifik sommartorsdag och lämna länkar till sina sociala mediekonton.

Den 14 maj går ansökningstiden ut och därefter kommer några väljas ut för intervju.

- Vi letar efter en person som är ansvarsfull, självständig och kan uppdatera publiken om vad som händer i sommar, både framför och bakom scenen, gärna lite med glimten i ögat. Uppdraget innebär ansvar för att uppdatera Sommartorsdagarnas® sociala mediekanaler facebook, instagram, twitter och snapchat. Det vill säga allt ifrån att filma och fota till att skriva och svara på frågor, säger Lisa Statham, ansvarig arrangör Sommartorsdagarna®.

- Det måste ju lätt vara det roligaste sommarjobbet, hade jag varit yngre hade jag sökt det själv. Våra två tidigare backstagereportrar Sandra och Annie vittnar om att de haft fantastiskt roliga upplevelser. De har verkligen tagit sig an uppgiften med stor glädje och intensitet, säger Anders Kihl, digital marknadsförare Borås TME.

Uppdraget ska ses som ett extrajobb med möjlighet att få se Sommartorsdagarna® ”behind the scenes”. Personen som anställs förväntas vara på plats varje torsdag mellan 17.00-22.00 och ersätts med 1.000 kr/kväll.

Mer information:
Lisa Statham, ansvarig arrangör Sommartorsdagarna®, Borås City, 0706-49 88 02
Anders Kihl, marknadsförare digitala medier, Borås TME, 0734-32 75 00

Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.