Följ Borås TME

Sommartorsdagarna® 2016 presenterar stolt årets förband!

Pressmeddelande   •   Maj 04, 2016 07:50 CEST

Dragshow, hårdrock, pop, hiphop, storband, rock och afropop – Sommartorsdagarnas® förband bjuder även i år på musik för alla smaker. Som vanligt har mycket energi lagts på att skapa ett program som präglas av hög kvalitet och många genrer.

30 juni: Diamond Dogs
7 juli: The Burial Of You And Me
14 juli: Sunbender
21 juli: LASH
28 juli: Dias & AfroVikingZ
4 aug: Freetown Big Band
11 aug: The Bongo Club

- Återigen har vår scenchef Mattias Hallgren lyckats boka upp spännande nya förband till våra Sommartorsdagar, säger cityledare Lisa Statham. Publiken får i och med förbanden chansen att upptäcka ny musik och nya artister, att de har lokal anknytning tycker jag är extra roligt.

Arbetet med bokningarna av förbanden börjar tidigt och är inte alltid helt lätt.

- Det finns så otroligt många bra artister i och runt Borås, säger scenchef Mattias Hallgren! Bokningsarbetet börjar egentligen redan på hösten, för många artister hör av sig tidigt. Kvaliteten är väldigt hög och antalet intresserade artister är många. Vi försöker ta fram ett program som visar på en musikalisk bredd och som håller hög kvalitet. Tanken att det ska finnas något för alla genomsyrar hela arbetet, säger Mattias.

Mer information om alla förband i bifogat material.

För mer information om förbanden, kontakta:
Mattias Hallgren, scenchef Sommartorsdagarna®, 070-633 06 03

För mer information om Sommartorsdagarna®, kontakta:
Lisa Statham, Cityledare Borås City, 070-649 88 02

BoråsBorås TME AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.