Följ Borås TME

Nu släpps biljetterna till Gina Tricot Grand Prix

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2014 13:00 CET

I dag släpps biljetterna till den mest prestigefyllda nationella hästhoppningen i landet – Gina Tricot Grand Prix. Hopp-SM och Bonusmiljonen bildar tillsammans med Grand Prix en helhet i Borås ridhus den 11–15 februari.

Förra året blev Gina Tricot en stor succé inför helt fullsatta läktare i Borås ridhus – så bra att Svenska Ridsportförbundet för andra året i rad tilldelat Borås FK inomhus-SM. Hela den sverigebaserade hoppeliten kommer till Borås ridhus för att göra upp om SM-titeln torsdag och fredag. Här står totalt över 400 000 kr på spel.

Under helgen gör ryttarna upp om Sveriges största förstapris inom hästhoppningen, 252 000 kr i Gina Tricot Grand Prix. Vinner ett och samma ekipage både hopp-SM och finalen i Gina Tricot Grand Prix utgår dessutom en Bonusmiljon. Totalt får då denna ryttare 1 352 000 kronor.

Biljetterna finns tillgängliga på ticnet.se och Borås Turistbyrå från kl 13.00 fredagen den 12 december. Mer information om tävlingarna på ginatricotborasgrandprix.se

Mer information:
Helen Hagström, tävlingsledare Gina Tricot Grand Prix, 070-565 64 62
Patrik Wermelin, projektledare BoråsBorås TME AB, 073-415 38 64

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.