Följ Borås TME

Nationellt möte inom lärplattformen PING PONG till Borås

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2014 07:00 CEST

Den 13-14 maj hålls det nationella mötet PAUG-träffen på Högskolan i Borås. Mötet lockar ca 65 personer från hela Sverige som idag är användare av systemet. Kvällens middag hålls på Torpa Stenhus i kombination med guidad visning.

– Högskolan i Borås ser fram emot att den 13-14 maj vara arrangör för vårens PAUG-träff, PING PONG Användar- och UtvecklingsGrupp. PING PONG-användare från hela Sverige kommer att under dagarna att träffas för utbyte av erfarenheter och diskutera utveckling av lärplattformen PING PONG tillsammans med företaget Ping Pong AB. PING PONG har en stark förankring i Västsverige, inte bara med Högskolan i Borås och Borås Stad utan det används även av Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola, Göteborgs stad och Västra Götalandsregionen säger Anita Eklöf på Högskolan i Borås som tagit initiativet till att mötet förläggs i Borås.

– Vi är glada att välkomna ytterligare ett nationellt roterande möte till Borås. Varje gång vi får möjlighet att visa upp vår stad och bidra till kunskapsöverföring ger detta mycket tillbaka till vår stad och våra invånare, säger Anna Lilja på Borås Convention Bureau.

Paug - PING PONG Användar- och Utvecklingsgrupp - är ett intresseforum för samverkan och pedagogisk utveckling av lärplattformen PING PONG. Intressenter är systemansvariga, lärare och IKT-pedagoger m fl från universitet, högskolor, kommuner och andra organisationer i Sverige som använder lärplattformen. "PING PONG är ett komplett system för administration, produktion, genomförande och analys av utbildningsaktiviteter med webbstöd."

För mer information
Anita Eklöf Högskolan i Borås Bibliotek och läranderesurser Centrum för lärande och undervisning 033-435 47 34
Anna Lilja Borås Convention Bureau 0734-15 36 58

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.