Följ Borås TME

Kulturhuset tar över biljettförsäljning

Pressmeddelande   •   Okt 09, 2018 08:00 CEST

Nästa år kommer allmänheten att kunna köpa och hämta ut sina biljetter på Borås Kulturhus istället för som idag på Borås Tourist Center. Förberedelserna är igång och från och med 2 januari är det Kulturhuset i Borås, på PA Halls terrass som blir stadens ombud för evenemangs- och konsertbiljetter.

Det är sedan tidigare känt att turistbyrån på Sven Eriksonsplatsen stänger i mars 2019, för att utveckla besöksservicen i Borås på nya sätt. Att hitta en bra lösning för biljetterna har varit en prioriterad fråga, då staden fortsatt vill erbjuda boråsarna möjligheten att köpa biljetter över disk.

- Kulturhuset känns som en naturlig plats att erbjuda biljetter av många de slag, säger Eva-Lotta Franzén, Chef Kulturförvaltningen Borås Stad. Vi säljer redan biljetter till Borås Stadsteater, vi har bra tillgänglighet både när det gäller vårt läge och parkeringsmöjligheter samt att vi har öppet alla dagar i veckan.

Flytten av biljettförsäljningen till Kulturhuset kommer att gynna besökaren, genom en samlad plats för biljetter och evenemang.

- Vi har undersökt olika möjligheter och tittat på hur andra städer har gjort och det faller naturligt att Kulturhuset, som redan är ett kluster av upplevelser, blir ett bra alternativ till turistbyrån när det gäller försäljning av biljetter, säger Helena Alcenius, VD Borås TME.

Kontakt:
Eva-Lotta Franzén, 033-35 75 96
Helena Alcenius, 0705-41 54 44

Borås TME är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.