Följ Borås TME

För första gången livestreamas Sommartorsdagarna®

Pressmeddelande   •   Jun 25, 2014 09:11 CEST

För första gången i Sommartorsdagarnas 25-åriga historia kommer konserterna på Sommartorsdagarna® livestreamas. Detta görs i samarbete med Borås Tidning, via bt.se.

– Vi ser fram emot att fler utanför Borås kommer kunna se vad vi har att erbjuda sommartid. Detta kan förhoppningsvis skapa ett sug att besöka Sommartorsdagarna® och Borås framöver, menar Anna Liljenby.

– Vi är mycket nöjda med att kunna erbjuda våra läsare Sommartorsdagarna live via bt.se. Intresset för de här evenemangen är mycket stort, säger Borås Tidnings chefredaktör Stefan Eklund.

De senaste åren har vi arbetat med att utveckla Sommartorsdagarna® i sociala medier, nytt för i år är även Sommartorsdagarnas egen facebooksida och webbsida. Det här blir nästa steg för att ge sommartorsdagarna ännu större exponering.

– Vi tar mer och mer plats i digitala kanaler vilket ger oss en mycket större räckvidd, säger cityledare Anna Liljenby.

Alla konserter med huvudartisten och förband kommer att livestreamas på bt.se (förutom den 3 juli, då artisten inte gett rättighet att sända).

Mer information:
Anna Liljenby, ansvarig arrangör Sommartorsdagarna®, 0705-417889
Stefan Eklund, chefredaktör Borås Tidning, 033-700 07 00

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.