Följ Borås TME

Finnkampen i Innebandy Borås 2013 - Boråshallen 2 februari

Pressmeddelande   •   Nov 26, 2012 07:30 CET

I dag, måndag 26 november, släpps biljetterna till Finnkampen i Innebandy i Borås som går av stapeln i februari 2013. Det är första gången som den absoluta världsklassen i innebandy visar upp sig i Borås.

- Vi är stolta över att kunna välkomna ett så stort evenemang med hög internationell klass till Boråshallen. Biljettförsäljningen drar nu igång och vi hoppas att det skulle kunna utgöra en riktigt fin julklapp till familj, släkt och vänner, säger Pasi Moisander ordförande i Sandareds IBS.

Finnkampen i innebandy är ett årligen återkommande arrangemang. Vartannat år spelas Finnkampen i Sverige och vartannat år i Finland. Under en dag möter de svenska och finska landslagen varandra. På förmiddagen spelar U19 Dam och Herr och under eftermiddagen följer Damlandskampen och den avslutande Herrlandskampen. För boråsarna och tillresande åskådare blir det ett tillfälle att se spelare från de högsta svens­ka och finska ligorna samt morgondagens stjärnor i U19 landslagen.

- Vi har förutom ett stort innebandyintresse i Boråsregionen också många boråsare med finsk härkomst. Vi hoppas att många kommer och hejar fram sin nation till seger så att vi får en riktig idrottsfest i Boråshallen, säger Pasi Mosiander.
 
Program
09.00 Entré/biljettkassa öppnar
Insläpp förmiddagspass
10.00 U19 Dam Sverige-Finland
12.45 U19 Herr Sverige-Finland
15.15 Insläpp eftermiddagspass
15.45 Dam Sverige – Finland
18.30 Herr Sverige - Finland

Biljetter
Förmiddag 60:-
U19 Dam och Herr
Eftermiddag 210:-
Dam och Herr
Rullstolsplatser bokas på Borås Turistbyrå

Vip/företagsbiljett 600:-
Matchbiljett heldag på reserverad sektion
Svensk/finsk buffé inkl. öl/vin och tillträde till vip område

Biljetter bokas på ticnet.se eller Borås Turistbyrå 033-355 355

För ytterligare information kontakta gärna:
Pasi Moisander ordf Sandareds IBS, 0706-882511
Lars Brissman kanslist Sandareds IBS, 033-255140

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.