Följ Borås TME

Danzfezt i Borås 4-5 november

Pressmeddelande   •   Nov 03, 2011 11:17 CET

I morgon fredag den 4 november kl 20.00 går Borås första dansfestival av stapeln ”Danzfezt i Borås”. Evenemanget pågår under både fredagen och lördagen från kl 20.00-02.00. Arrangören Alf Olofsson hoppas på upp till 2 000 besökare till Boråsparken och Rotundan under helgen.

Redan kl 16.00 drar Arvingarna igång en spelning i Knallerian på Knalleland, ett smakprov på kommande två kvällar i Boråsparken och Rotundan. Både klassiker och nya låtar utlovas. Dansfestivalen erbjuder två dansgolv och inte mindre än åtta bokade dansband med så kallad ”non-ztop-danz”. Det innebär att musik och dansgolv ständigt finns att tillgå under dansfestivalen.

-          Med Danzfezt i Borås hoppas vi kunna locka nya besökare, dels en yngre publik och dels publik från angränsande kommuner så som Göteborg och Skaraborgsregionen. Vi tror på Borås och Boråsparken som ett starkt säte för detta, berättar arrangör Alf Olofsson.

 -          Vi arbetar för att dansfestivalen kommer bli ett årligt återkommande evenemang till Borås som genererar både besökare och övernattningar till staden. Vi vet att arrangören redan börjat titta på band inför nästa år. Men just nu ser vi fram emot premiären och hoppas på många nöjda besökare, menar Frida Nilsson, projektledare BoråsBorås AB.

Program:
Parkhallen, fredag 4 november kl 20.00-02.00
- Arvingarna
- Wahlströms

 Rotundan, fredag 4 november kl 20.00-02.00
- Jontez
- Mats Bladhs

Parkhallen, lördag 5 november kl 20.00-02.00
- Bhonus
- Willez

 Parkhallen, lördag 5 november kl 20.00-02.00
- Ove Pilebos
- Claes Lövgrens

Biljetter säljs på plats vid éntren, via ticnet.se och på Borås Turistbyrå
Läs mer på www.danzfeztiboras.se

För mer information kontakta gärna:
Alf Olofsson, Stommens Loge, 0707-83 32 27, stommens-loge.se
Frida Nilsson, projektledare BoråsBorås AB, 0768-88 82 82

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.