Följ Borås TME

Cupmästarna IF Elfsborg hyllas på Sandwalls Plats i Borås

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2014 11:27 CEST

IF Elfsborg blev söndagen den 18 maj mästare i Svenska Cupen efter seger mot Helsingborg på Friends Arena. Cupsegrar firas runt om i Europa och det vill vi göra även i Borås. Vi välkomnar Elfsborg hem med en hyllningsceremoni idag (19 maj) på Sandwalls Plats i Borås.

Genom en helsidesannons i dagens Borås Tidning bjuder BoråsBorås, BT och Borås Stad tillsammans in alla som vill vara med och hylla våra cupmästare.

IF Elfsborg anländer med buss kl 17.30 till Sandwalls Plats där radioprofilen, Fredrik Sandgren tar emot för spelarintervjuer. Därefter hyllas spelarna av Kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson och vice ordförande Annette Carlson samt tar emot boråsarnas jubel.

Mer information:
Helena Alcenius, VD BoråsBorås AB, 033-35 82 81

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.