Följ Borås TME

BoråsBorås samlar besöksnäringen och informerar om sommaren

Pressmeddelande   •   Maj 15, 2012 07:53 CEST

Det övergripande målet för BoråsBorås TME AB är att få fler övernattande gäster i stan, och ett strategiskt mål för att uppnå det är att ha fler reseanledningar för fler målgupper.

För att informera alla inom besöksnäringen i Boråsregionen arrangerar bolaget frukostseminarium i veckan. Deltar gör hotellpersonal, turistaktörer, taxinäring samt turistbyråer i Sjuhärad.

- Värdskapet är viktigt, och vi vill att alla som besöker Borås i sommar skall känna sig välkomna, säga Marita Curran, projektledare på BoråsBorås AB. En ökad kunskap om vad som händer i Borås i sommar ger mervärden för besökaren och skapar möjlighet till merförsäljning, fortsätter hon.

Träffen är i Djurparken och sker vid två tillfällen, tisdag- och onsdag förmiddag, så att all personal som berörs kan komma loss och delta.

För mer information, kontakta
Marita Curran, projektledare 0734-15 32 06

Pressen är välkommen att delta under informationen.

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.