Följ Borås TME

BoråsBorås AB och Marketplace Borås i samarbete för att stärka imagen kring Textilstaden Borås

Pressmeddelande   •   Okt 08, 2012 09:12 CEST

Under hösten har BoråsBorås AB och Marketplace Borås tillsammans satsat på ett projekt i syfte att stärka imagen och öka kännedomen om Borås som textilstad. Målgruppen är personer mellan 22-30 år i Göteborg, singlar eller par utan barn (s k "DINK:s" - double income no kids) - en eftertraktad målgrupp för Borås.

Det är framförallt modeeventen Show Up Fashion Award (25 oktober) och FashionDAYS (25-27 oktober) som lyfts fram i marknadsföringen och som skall locka nya besökare. För att skapa en så kallad "buzz" och få igång ett snack om textilstaden bland de unga modeintresserade i Göteborg bjuds det på ett Fashion Party fredagen den 12 oktober.

- Det är i samband med smygläsningen för Nöjesguiden nr 9# i Göteborg, på restaurang och nattklubben Yaki-Da, som vi marknadsför de båda modeeventen. Nöjesguidens läsare och kontakter utgörs precis av den målgruppen som vi vill locka till Borås. Och den 12 oktober är det Borås som står mode och fashion på Nöjesguidens Fashion Party, berättar Frida Nilsson projektledare på BoråsBorås AB.

- Vi bjuder på modevisning med två Boråsbaserade designers Billy and I och Josefin Strid. Dessutom visas en utställning av Elin Eng – vinnare Show up fashion award 2011, säger Adrian Zethraeus projektledare på Marketplace Borås.

För mer information kontakta gärna:
Frida Nilsson, projektledare BoråsBorås AB 0768-888282
Adrian Zethraeus, projektledare Marketplace Borås 0708-280408

Program Nöjesguidens Fashion Party
Fredag 12 oktober 2012
Vernissage: Elin Eng, vinnare av Show up fashion award 2011
Modevisning: Josefin Strid och Billy and I
Smygläsning för Nöjesguiden nr 9#
På Yaki-Da kl 20:00-23:00
Rekommenderad ålder: 22+
Djs: Los

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.