Följ Borås TME

Borås Action Run växer

Pressmeddelande   •   Feb 05, 2015 08:14 CET

Sveriges enda hinderlopp i stadsmiljö går av stapeln 9 maj i Borås. Efter förra årets succé märker arrangörerna i år ett ökat intresse och anmälningsläget från 2014 är för längesedan passerat.

- Vi har sedan länge överskridit förra årets deltagarantal och anmälningarna fortsätter att strömma in, säger Tomas Ahremark arrangör och initiativtagare till Borås Action Run. I år kommer vi dessutom att satsa på fler spektakulära hinder och kringaktiviteter under tävlingen.

Hinderlopp eller obstacle-races har blivit en populär företeelse över hela världen och i Sverige kan förutom Borås Action Run även Tough Viking och Toughest räknas in i kategorin. Nytt för i år är att man samlar alla deltagare kring en gemensam bansträckning på 7,5 km med fler hinder för en tätare och större upplevelse för både deltagare och publik.

- Folk vill utmana sig själva och testa sina gränser och denna typ av tävlingar ligger i tiden, fortsätter Tomas Ahremark. Att vi dessutom tagit denna spektakulära tävlingsform in i stadsmiljö har visat sig bli en folkfest och publiksuccé. Det har också bidragit till att fler uppmärksammat tävlingen och vill testa på själva.

Läs mer på actionrun.se

Mer information
- Tomas Ahremark, arrangör, 070-511 88 55
- Patrik Wermelin, projektledare BoråsBorås, 0734-15 38 64

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.

boras.com

facebook.com/borascom

twitter.com/boraspunktcom

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.